Köpvillkor

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.
Produktbilderna på hemsidan garanterar inte varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering. Artbymia reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls Artbymia rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Fakturafrågor

Vid frågor angående fakturor och betalningar via hemsidan (gjorda i webbutiken) hänvisar vi till Payson som sköter all hantering för oss. Ring till  08 – 470 94 00  så får du svar där.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du har inte ångerrätt om det gäller en specialtillverkad vara, en originalmålning eller rea.

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den.
Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Artbymia följer Dataskyddsförordningen (GDPR)

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. (info@artbymia.se)

Leveranser

Din order skickas normalt inom 5 arbetsdagar efter att din betalning har registrerats om inget annat anges. Vi skickar våra försändelser med Postnord och vanligtvis tar det mellan 3-5 dagar att få sitt brev. Ibland kan det ta upp till 2 veckor vilket vi inte kan påverka.
Vi ansvarar inte för eventuellt bortkomna försändelser/brev som är ospårbara!
Vi skickar ordrarna i tur och ordning och p.g.a stor orderutgång så har vi tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor om var/när paketet eller brevet kommer till dig. Naturligtvis strävar vi alltid efter en smidig, säker och snabb leverans.

Avgift för ej utlöst försändelse eller misslyckat leveransförsök

I de fall paket eller brev returneras till Artbymia av Postnord på grund av att beställaren/mottagaren
1) inte löst ut paket från utlämningsställe.
2) inte varit anträffbar på uppgivet telefonnummer eller inte responderat via brev för avisering.
3) vägrat ta emot leveransen.
4) uppgivit felaktiga namn-, adress eller kontaktuppgifter, kommer Artbymia att debitera beställaren en avgift. För brev och paket uppgår avgiften för närvarande till 220:- inkl. moms för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel vara. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Ingen returbetalning av fraktkostnader återbetalas dock. Vid byten betalar du även den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss. Först när varan är Artbymia tillhanda så återbetalas returbeloppet.
* Vissa produkter innefattar inte returrätt – tex de varor som är på REA och säsongsbetonade varor.

Returadress:
Artbymia
Att: Mia Måssebäck
Skogsviksvägen 51
423 61 Torslanda